پوچی ساک بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. دیروز رفتم سونوگرافی میگه شش هفته و یک روزته اما ساک کاملا خالیه و هیچی دیده نمیشه. احتمال سقط بالاست دو روز لکه بینی کم رنک داشتم. بخدا از دیروز دارم دیونه میشم توروخدا کمک کنيد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید باید یک هفته دیگر صبر کنید بعد سونوی واژینال انجام بدهید موفق باشید

تجربه شما

سلام من یک روز بعد پريودم بتام 1420 بود سونوي واژينال انجام دادم ساک دیده نشد خطر داره؟

@sssssare

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما زود سونوگرافی انجام داده اید اگر لکه بینی و یا خون ریزی ندارید بهتر است ۱۵ روز دیگر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.