خیانت پدر به مادرم

سلام. پدر من بعد از 30 سال زندگی با مادرم  داره  بهش خیانت میکنه مادرم تو این سالها کلی بدبختی کشیده بی پولی و تحمل کرده، البته تا اونجایی که من متوجه شدم تو گروه تلگرامی آشنا شدن و در همون حده ولی پدرم بهش پول میده اونم از حقوقش .مامانمم متوجه شده و غصه میخوره بگین ما چیکار کنیم؟

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام

من متوجه احساس بسیار بدی که شما تجربه  می کنید هستم و با شما ابراز همدردی دارم. اما نکته بسیار مهم در این بین این است که با توجه به این که مادر شما از این موضوع مطلع شده است و زندگی این دو نفر با وجود این که روی شما و فضای خانه اثر مستقیم و غیر مستقیم دارد باید عرض کنم شما نباید هیچ اقدامی داشته باشید و حل این موضوع را به پدر و مادر خود بسپارید . این که شما به عنوان فرزند با مادر همدردی کنیدو با او همراه باشید و به حرف های او گوش بدید تنها کار و در واقع بهترین کاری است که می توانید انجام دهید . اما ورود شما به این حوزه اصلا جایز نیست و در حقیقت این موضوع به شما مربوط نمی شود. اجازه دهید خودشان با این مساله رو برو شده و مشکلات را برطرف کنند.

امیدورام این موضوع به بهترین شکل ممکن حل و فصل شود.