سلام.

پسرم متولد فروردین 92 هست یعنی عید امسال 5 ساله میشه قدش 103 و وزنش 13.700 هست خیلی نگرانشم باید چی کار کنم دکتر ببرم برای وضعیت رشدش .رشد قد و وزنش به کندی پیش میره

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و ارادت
در بررسی های منحنی رشد قد پسر شما روی منحنی 19 درصد ولی وزنش 1 درصد است. نسبت وزن به قد کودک شما کمتر از یک درصد شده است که نشان دهنده وضعیت سو تغذیه است.
راهکاری که من به شما پیشنهاد می کنم اینست که تست کامل خون، ادرار و مدفوع انجام دهید و سپس نتیجه را به ما گزارش نمایید.