درمان تعرق شدید

۱۷ سالمه و بیش تر اوقات حتی زمانی که هوا سرد یا عادی باشه کف دست و پام و زیر بغلم عرق میکنه چند بارم آزمایش دادم گفتن همه چی معمولیه. بیشتر اوقات بدنم سرده و عرق سرد میکنم اگه میشه راهنمایی کنید.

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.