سلام من حدودا ۸ آبان بخاطر اینکه پریودیم ۱۳ روز عقب افتاده بود رفتم دکتر ایشون بهم دوتا آمپول پروژسترون تزریق کردن ولی الان حدود ۱۷ روز از تزریقم میگذره و پریود نشدم در ضمن تمام علائم پریودی مثل دل درد و کمردرد و سفتی سینه رو هم از ۱۰روز پیش دارم الان باید چیکارکنم یه راهکار بهم بدین،کیست هم دارم. تازه برای بارداری هم میخواستم اقدام کنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر باردار نیستید بهتر است زیر نظر پزشک از قرص ویتاگنوس استفاده کنید موفق باشید