تعیین جنسیت جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، من در اواخر هفته چهارم بارداری هستم.امروز عصر که بیرون بودم حالت تهوع خفیفی داشتم.به محض اینکه رسیدم خونه از لواشک برای از بین بردن حالت تهوع استفاده کردم،ممکنه جنسیت فرزند من چی باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای تعیین جنسیت باید از هفته ۱۸ بارداری به بعد سونوگرافی معمولی انجام بدهید موفق باشید

تجربه شما

سلام عزیزان،

من تازه عضو شدم،توی هفته هفدهم هستم.اوایل خیلی شیرینی میخوردم که تازکیا به ترشی و خیار اینا یعنی سردی رو آوردم،جنسیت نی نیم فعلا مشخص نیست.

نظر شما در مورد جنسیتش چیه؟