اسهال مزمن بعد از ترک الکل

سلام خسته نباشید

یه آقایی چندماهی الکل مصرف میکرده بعد ترک میکنه از وقتی که ترک کرده هر روز اسهال داره حداقلش ۵بار در روزه. میخواستم بدونم مشکل چی میتونه باشه؟ الان نزدیک ۳ساله که اینطوریه.

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

یکی از عوارض هایی که ترک الکل ممکنه ایجاد کنه اسهال هست مدت زمانی که شما گفتید خیلی طولانی هست. حتماً در این خصوص به پزشک مراجعه فرمایید تا با استفاده از معاینات و برخی داروها مشکل رو مرتفع کنند. اجازه ندهید طولانی شود چون اسهال عامل اصلی در از بین رفتن آب بدن و مواد مغذی هست. حتماً لازم است که از مکمل های حاوی ویتامین B به خصوص B12 استفاده بشه. الگوی غذای سالم شامل نان،غلات، میوه ، سبزی ئ به خصوص پروتئین بایستی در رژیم غذایی ایشون رعایت بشه

با احترام