با سلام. ميخواستم ببينم با پودر اينوفوليک پريودهام منظم ميشه؟ یا در كنارش بايد چيز ديگه ای مصرف كنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزيز
پودر اينوفوليك دارو نيست! يك مكمل مواد غذايي است كه براي بهبود وضعيت سلامت تخمدانها تجويز شده است و جنبه تشخيص و درمان ندارد.
بنابراين شما ابتدا بايد زير نظر ماما يا متخصص علت پريودهاي نامنظم خود را دريابيد و درمان شويد.