من از اوایل بارداریم آزمایش دادم کم کاری تیرووییدم روی ۷ بود. روزی نصفی قرص میخوردم.  بعد ۱ ماه نخوردم و بعد متوجه شدم باردارم . پیش  دکتر غدد رفتم  توو دو ماه همراه با آزمایش  روی ۱/۳ بود  بعد همین طور قرص هام رو ادامه دادم (روزی نصفی) و بعد جمعه روزی یک عدد. به پزشک خانوادمون رفتم گفت دو ماهه نرماله، همین طور ادامه بده. به نظر شما چکار کنم؟ خوبه اینطور؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام حتما تحت نظر متخصص غدد دارو را مصرف كنيد

تجربه شما

قرصاتو ادامه بده هر 2ماه آزمایشو تکرار کن که تیروئیدت پرکار نشه

بعدشم با قرص نرماله. واسه همون باید تا آخر بارداری طبق دستور پزشک قرصاتو بخوری