رفتارهای عجیب پسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 217 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. پسرم چندماهه اعصاب و روانش بهم ریخته اوایل نمیدونستیم فقط میدیدم که یه دفعه قاطی میکنه داد میزنه و از کوره در میره ،چند بارم تموم زندگیمونو و حتی خونه مادربزرگشو بهم ریخته همه چیو خرد کرده الان یه مدتیه خودش حبس کرده تو خونه پای کامپیوتر به قول خودش نامه مینویسه. هر دفعه راجب یه موضوعی و یه چیزایی که درست نمیفهمی گاهی اوقاتم خنده داره و خودشو دارای قدرتهای ماورایی میدونه مثلا فکر میکنه هری پاتره یا میگه زلزله اخیر کارمنه از اینجور چیزا تو رو خدا منو راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام

لطفا اطلاعات تکمیلی بیشتری بنویسید مثل:

  • سن فرزند
  • سن ، شغل و میزان تحصیلات شما و همسر
  • وضعیت ارتباطی شما و همسر
  • تعداد فرزندان
  • شرح کوتاهی از دوران رشد فرزند:
  1. آیا بیماری پزشکی خاص دارد یا خیر؟
  2. آیا تاخیر در رشد ( نشستن، راه رفتن ، حرف زدن و ... داشته است یا خیر؟
  3. سن زایمان

تجربه شما

سلام خسته نباشید سن پسرم ۲۳ سالشه و پدرش فوت شده در ۴۵ روزگی و در سن ۵ سالگیش ازدواج کردم و غریب ۱۷ سال میگذره و طول این مدت رابطه جالبی با پسرم نداشتم و پدرش مشکل افسردگی شدید منجر به خودکشی داشت و از ۱۸ سالگی رفتارهای عجیب داشت مثلا گریه و خنده های پشت هم ،یک سال و ۷ ماه ماری جوانا استفاده کرده که من ۶ یا هفت ماه پیش متوجه شدم ،نزدیک یکی دوماهه نمیکشه ولی ،رفتار پرخاشگریش مثل قدیمه و الان خودشو حبس کرده و متن های عجیب غریب مینویسه که سرو ته ندارن و حرف های عجیب مثلا میگه کار زلزله کرمانشاه کارمنه و معماری خانه شیطان که بهش سنگ پرتاب میکنن در مکه کار منه و ... و کارش شده متن هایی حاوی کشمکش بین شیطان و خداپرستی و تهدید به سران قدرت در جهان و .... و رشته درسیش نقشه کشی معماری هست در دانشگاه آزاد و ترم آخرشه که شاید چهار پنج جلسه بیشتر نرفته باشه جواب به ما میده که دنیا داره نابود میشه من درس بخونم نشسته و متن های عجیب برای پروفایلش میزاره و دنیا رو میخواد نجات بده ،ضمنا سه ماهی هست که جدازندگی میکنه و نزدیکی مادربزرگش ،مارو تهدید میکنه و نمیخواد بره دکتر میگه میکشمتون ،تو رو خدا اگر راهی میدونید و نظری دارید منو راهنمایی کنید،ممنون از لطفتون

@شیرین۲

با سلام مجدد
 فرزند شما مواد روان گردان مصرف می کرده و از این که باز هم مواد مشابه مصرف میکنه یا نه خبر دقیق در دست نیست.اما حتی اگر مصرف رو هم قطع کرده اشه تاثیرات مصرف مواد روی مغز باعث بروز نشانه هایی مثل مواردی که شما ذکر کردید می شود . با توجه به این نشانه ها که تا حد قابل توجه نگران کننده هستند و باعث شده فرد عملکرد روزانه خودش رو از دست بده و جلوی ادامه تحصیل و برقراری رابطه صحیح رو گرفته در نتیجه حتما بایستی شما به یک روانپزشک بصورت حضوری مراجعه کنید حتی اگر خود او راضی به ملاقات نشد جلسه اول رو خود شما حضوری تشریف ببرید و از راهنمایی های دکتر روانپزشک استفاده کنید.
موفق باشید