درد شدید مچ دست

با سلام و خسته نباشید

من خانمی ۵۰ ساله هستم و شاغل

حدود چند ماه هست که درد شدیدی از مچ دست چپ تا بازوی خود دارم

درد بحدی شدید است که وقتی دستم مشت میکنم قادر به باز کردن آن نیستم

خواهش میکنم در این مورد مرا راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
درد تير كشنده اي كه ذكر ميكنيد منشا عصبي دارد به اين معنا كه يك عصب خاص در دستتان دچار گير افتادگي شده است
اين گير افتادگي در هر كدام از قسمت هاي دست مانند بازو يا مچ مي تواند باشد
اما در مورد شما محتمل است كه گير افتادگي در شانه يا بازويتان باشد كه علائم را تا پايين مچ دست منتشر كرده
قبل از بد تر شدن به ارتوپد يا متخصص مغز و اعصاب مراجعه كنيد و درمان را با فيزيوتراپي شروع كنيد
در درمان شما سعي خواهد شد فشار از روي عصب برداشته شود