درمان بیرون زدگی دیسک

سلام.من خانمی ۳۹ساله ام که یک سال قبل به علت بیرون زدگی دیسک ۴ و ۵ جراحی باز شدم.

از یک هفته بعد از عمل سفتی و گرفتگی پشت پای چپم احساس شد تا الان که بیشتر شده و اگر بدنم رو برای رفع خستگی بکشم دچار اسپاسم های شدید و غیر قابل تحمل ،پشت ساق پام میشم.

من برای این موضوع نوار عصب جدید و ام آر آی با و بون تزریق گرفتم و پیش دکتر  بردم. آقای دکتر نظرشون این بود که چسبیدگی بود با توجه به علایمی که توضیح دادم ولی گفتند توی تصویر زیاد چسبندگی نشون نمیده و باید لیزر کنی اونم شاید جواب نگیری.

سوال من از شما اینه.آیا راهی برای بهتر شدن مشکلم بدون جراحی وجود داره منظورم دارو یا ورزش خاصی هست. زندگی برام تیره و تار شده.لطفا راهنماییم بفرمایین

سپاسگزار و ارادتمندم.

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
ايا فيزيوتراپي قبل و بعد از جراحي انجام داديد؟
هدف از فيزيوتراپي بعد از جراحي ها همين است كه بافت هاي اسيب ديده و ملتهب اطراف محل جراحي را به حالت طبيعي خود بازگردانيم و از عوارض جراحي ها همانطور كه ذكر كرديد جلوگيري كنيم
در هر صورت بايد تمرسن درماني ويژه اي را شروع كنيد تا عضلات به حالت طبيعي خود باز گردند و از اين درد ها جلوگيري كنند