طرز برخورد با همسر شکاک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 65 بازدید 1 تبادل تجربه

دوماهه که نامزد هستم و دوسال دوست بودیم ,نامزدم تا ناراحت و عصبانی میشه  بهم میگه تو با فلانی رابطه داشتی یا با دامادتون دست میدی یا با فلانی خش و بش می کنی ,دلت میخواد با دامادتون رابطه برقرار کنی ,خیلی دلم میشکنه ,اما روزهایی که با هم بیرون میریم و حالش خوبه حتی اگر روسری از سرم بیفته کاری باهام نداره .خیلی خوش اخلاق میشه ,حرفام را باور نمی کنه مگر اینکه با دلیل و مدرک ثابتش کنم ,حتی وقتی بهش میگم صدات کم میاد پشت گوشی نفهمیدم چی گفتی ,داد و بیداد میکنه که تو حواست جای دیگه هست به من نیست. به نظرتون اینا مشکلات قابل حل هست یا تا هنوز عقد نکردم خودم را نجات دهم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه مارو برای پاسخ به سوالتون انتخاب کردید
به سن خودتان وهمسرتان اشاره نکردید . افراد در دوران دوستی نحوه رابطه شان فر ق میکند چرا که بیشتر بر مبنای احساسات وهیجان هست وقتی روابط جنبه رسمی وجدی به خود میگیرد رفت وآمد بیشتر میشود شما بهتر میتوانید رفتار ایشان را ارزیابی کنید به عنوان مثال در دوران دوستی ایشان نحوه ارتباط شما با شوهر خواهرتان را نمیدیدند ودر نتیجه حساسیتی هم نداشتند لکن با رفت وآمدهایی که در دوران نامزدی پیش می آید باید ببینید چقدر با فرهنگ خانوادگی هم تناسب دارید
بنظر می اید نامزد  شما شکاک هستند ( به راحتی بیان میکنند تو قصد داری با شوهر خواهرت رابطه داشته باشی) و شک ریشه زندگی مشترک رو میسوزونه
اینکه شما مجبوری در بسیاری از موارد حرفات رو با دلیل و مدرک ثابت کنی یعنی نداشتن امنیت وارامش در زندگی آینده شما
توصیه میکنم حتما از مشاوره قبل از ازدواج کمک  حرفه ای بگیرید

تجربه شما

سن من ۳۳ ایشون ۳۵. بچه هم نیستیم که بخواد بچه بازی دربیاره ,الان  یک هفته هست باهام قهر کرده ,خبری ازش نیست با وجودی که نامزدیمون را رسمی کردیم.