سلام. من ۲۲ سالمه و ۸۴ کیلو و قد ۱۶۴ خیلی رژیم گرفتم ولی نهایت تا یه هفته ادامه میتونم بدم ورزشم درکنارش روزی ۴۵ دقیقه نیم ساعت میتونم بکنم توروخدا من خیلی افسرده ام کمکم کنید تا به وزن قبل بارداریم که ۶۵ بود برسم خیلی تلاش کردم ولی چون زود جواب نمیده خسته میشم  الان دخترم ۲ سالشه ولی من روز به روز چاقتر میشم کمکم کنید تا یه برنامه غذایی استانداردی برای لاغری هفته ۱.۵ کیلو داشته باشم خیلی ممنون

پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام دوست گرامی
جهت برنامه غذایی حضورا باید اقدام کنید. کاهش وزن مثل ساختمان سازی نیست ۲ آجر برداریم هر روز و آخر هفته ساختمان خراب بشه به خیلی عوامل بستگی داره که نیازبه بررسی کامل داره. موفق باشید