زنگ و پیامک نزدن نامزد

با سلام...

یه موضوعی خیلی منو آزار میده...من و نامزدم حدود دو ساله نامزدیم و راه مون خیلی از هم دوره...همسر من یه خصلتی داره اونم اینه که کمتر اهل پیامک و زنگ زدن هست برای همه همینطوره...الانم که سرکار میره و کارش سخته پیامک ها و زنگ هاش خیلی خیلی کم شده...

من قبلنا حساس نبودم چون مطمئن بودم همسرم حتی اگه پیام نده یا زنگ نزنه حتما به فکر من هست و دوستم داره .و منم مثل خودش کم پیام میدادم چون قلبا دوسش داشتم و نیازی به پیام دادن زیاد نمیدیدم. ایشون هم معتقد بودن دوست داشتن قلبی به پیامک و زنگ زیاد نیست...ولی الان چند روزه بسیار حساس شدم.همش به این فکر میکنم که جامعه بد شده ،نکنه کسی دیگه بخواد به همسرم پیام بده زنگ بزنه و جای منو بگیره.و جدیدا شدیدا دوست دارم همش پیام بده زنگ بزنه. چند روزه این مشکلو دارم و دو بار باهاش درمورد این موضوع حرف زدم و گفتم دوست دارم بیشتر باهم در ارتباط باشیم. میگه چشم خانومم...چشم عشقم....توم درکم کنم سرکارم خسته میام خونه ولی بازم چشم...چشم میگه اما زیاد عمل نمیکنه... و اینجوری حس میکنم به من ارزش نمیده و خیلی ناراحتم. نگرانم نمیدونم چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام.
این مسائل بین زوج هایی که از هم دورهستند وجود داره وباید بگم شما هم حق دارید که تمایل داشته باشید بیشتربا نامزدتان درارتباط باشید.
اول از همه سعی کنید موقعیت هر دونفرتون رو درک کنید ، هم ازهم دورهستید وهم موقعیت شغلی ایشون بالاخره محدودیت های در این نوع رابطه وجود دارد. و همسرتون باید وظایف خود رو به عنوان همسر بیشتر انجام دهد با تمام خسته گی ها و مشغله های کاری که دارد می توانید باهم قرار بگذارید مثلا د رروز یکبار صبح .ظهر وشب با هم در تماس باشید زمان هایی که مطابق با ساعت کاری ایشون باشد . هرکس توقع نداشته باشد نفر مقابل فقط تماس بگیرد هر دونفرتون انجام دهید.
البته در این مورد باید  به تفاوت های بین زنان ومردان هم توجه کرد.یکی از نیاز اصلی زنان مورد توجه قرار گرفتن است. و این توجه رو از محبت کلامی و غیر کلامی. تماس گرفتن .ملاقات کردن و...می بینند
در مورد نیاز خودتون با همسرتون صحبت کنید اگر قبلا گفتید نتیجه نگرفتید اشکالی ندارد مجدد بیان کنید. مثلا بگویید هرکاری که می تونی انجام بدی رو بگو، نه  فقط به خاطر اینکه من ناراحت نشم  چون وقتی اون کارو انجام ندی بیشترناراحت میشم و فکر می کنم من برات ارزشی ندارم. ونظرشون رو درمورد صحبت هاتون بپرسید...تو چی فکر می کنی. چه پیشنهادی داری؟ یا تو از من چه انتظار ویا چه توقعی داری و..
اما در مورد اعتماد... پیشنهاد می کنم این حس اعتماد رو از خود وهمسرتون نگیرید زیرا بنیان و ریشه مشکلات از بی اعتمادی می آید. ومطمئن باشید با چک کردن شما جلوی اتفاقی گرفته نمی شود بلکه همسرتان احساس می کند آزادی لازم رو ندارد وممکن به پنهان کاری روی بیاورد.
سعی کنید به دنبال راه هایی باشید تا از راه دورمحبت وعاطفه تون رو بهم ابراز کنید. سعی در جهت رفع نیازهای هم کنید
اگر امکانش رو دارید بهم بیشتر سر بزنید
ودر آخر پیشنهاد می کنم دوره نامزدی خیلی طولانی نداشته باشید.

موفق باشید
مرضیه سلیمانی