سلام خسته نباشید. من از هفته 18 دیابت بارداری گرفتم دکتر برام انسولین نوشت بعد از یک هفته گفت متفورمینم بخور من چند روز فقط متفورمین خوردم قندم کمی پایین تر اومده از وقتی انسولین نزدم همین رویه رو پیش برم یا نه واسه هفته های بالاتر خطر داره  انسولین رو استفاده کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام

دقیقا دکتر از شما خواست متفرمین رو همرا با انسولین استفاده کنید؟

اگر دکتر همچین چیزی به شما گفته بهتر است حتما انجام دهید توجه داشته باشید قند بالا برای جنین شما خطرناک است ولی انسولین هیچ خطری برای جنین ندارد.

آرزوی بارداری  موفقی را برای شما داریم