سلام من چند ماهی هست که اقدام  به بارداری کردم و نتونستم ورزش برم.حالا چه ورزشی میتونم برم که برای این دوران  اقدام دارم و اگر بشه میشه اوایل بارداری مناسبه؟؟؟ البته گاهی استخر میرم جدیدا ولی کم فعالیت میکنم

یوگا یا پیلاتس و یا آموزش شنا چطوره البته اگر شیرجه نرم؟؟

پیشاپیش ممنون

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

اگر به تازگی قرار است شروع به ورزش کنید بهتر است از پیاده روی شروع کنید و به مرور شدت ورزش و زمان آن را بالا ببرید. لزومی هم ندارد که حتما برای این که فعالیت بدنی داشته باشید باشگاه بروید یا از وسیله خاصی استفاده کنید. اگر قصد کاهش وزن دارید ورزش های هوازی مثل استفاده از تردمیل، الپتیکال، کوه نوردی، شنا و... برای شما مناسب است و بهتر است حداقل 150 دقیقه در هفته از این نوع فعالیت ها داشته باشید.

تجربه شما

نه قصد کاهش وزن ندارم بشتر برای بهبود شرایط جسمانی و قوی تر و آماده تر شدن عضلات بدنم میگم. و اینکه اگر باردار شدم ضرری نداشته باشه اون فعالیت