سلام و خسته نباشی خدمت شما

من تنبلی تخمدان دارم و پرولاکتینم بالا بود که الان دارو مصرف میکنم که کنترل شده است و نرماله

قرص های گلی وانس، کلومیفن و لوتیروکسین مصرف میکنم

باتوجه به داروهایی که مصرف میکنم اگر ورزش نکنم پریود نمیشم. با توجه با اینکه دارم برای بارداری اقدام میکنم ایا ورزش زومبا اشکال نداره انجام بدم؟ اگر اشکال داره بهتره چه ورزشی انجام بدم که بتونم حامله هم بشم و ضرر نداشته باشه

باتشکر فراوان و ببخشید که طولانی شد

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

زومبا برنامه محبوبی بری رسیدن به فیتنس و تناسب اندام است که جزو ورزش های هوازی طبقه بندی می شود و می تواند در روند کاهش وزن موثر باشد اما با توجه به شدت بالای این ورزش توصیه می شود کسانی سراغ زومبا بروند که عضلاتی قوی و بدنی نسبتا منعطف داشته باشند. در ضمن این ورزش در صورت داشتن سابقه بیماری قلبی و عروقی یا دردهای مفصلی مثل زانو درد برای شما توصیه نمی شود. تا زمانی که باردار شوید میتوانید از زومبا به عنوان یک روش خوب رسیدن به تناسب اندام استفاده کنید. استفاده از کفش نرم در حین ورزش فراموش نشود.