سلام من پسرم سه سال تمام است دو هفته است که هفته ای سه روز می ذارمش مهد برای ۳ساعت.

اوایل خیلی گریه و بی تابی می کرد تا اینکه دیروز بدون گریه رفت اما همش  وقتی تو کلاسه یه چیز رو پرتاب می کنه و عادت های که تا حالا نداشته مثلا بچه ها رو می زنه حتی بزرگ‌تر ها و اینکه دیروز شوکه شدم و گفتن بازوی یه دختر رو دندون گرفته و تا حالا اصلا این کار رو نکرده بود. پوست لبش رو مدام می خواد بکنه. هرچی براش توضیح می دم این کارها رو نکنه میگه چشم نمی کنم اما بازم تکرار میشه.

دچار اضطراب شده انگار چه کار کنم بفرستمش مهد یا دیگه فعلا نره ؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود
 وقتی کودک به نوعی نگران جدایی از شماست یعنی احساس نا امنی و طرد داره و دایما نگران اینه که به نوعی شما رو از دست بده و اگر این اطمینان خاطر دراو بوجود بیاد خیلی راحت و بدون استرس از محیطهایی که هست لذت میبره. بنابراین از تکنیک های ایجاد صمیمیت کمک بگیرید و به صورت ثابت و روزانه هم خودتون و هم همسرتون راس ساعتهای خاصی موبایل رو خاموش کنید و تمام انرژیتون رو برای بودن با کودکتون بذارید و به فعالیتی بپردازید که لذت دو نفره رو تجربه کنید و همچنین تا مدتی هیچ واکنشی به کارای منفیش نشون ندید و حتی اعتراضی به مقاومتاش برای مهد رفتن نشون ندید بعد که اضطرابش کم شد کم کم باهاش قرار بذارید که یه ساعتایی از روز رو باید محیط بیرون خونه باشه و باهاش قرار بذارید یا کلاسای فوق برنامه بره یا مهد و ازش بپذیرید هر انتخابی کرد تا فعلا به بودن کوتاه مدت در بیرون خونه عادت کنه بعد به بودن در مهد عادت کنه، رفتارهای پرخاشگرانه ای که بهش اشاره کردید واکنشی به اضطراب جدایی از محیط خونه هست بنابراین به رفتارهای پرخاشگرانه اش واکنش موقعیتی و منفی نشون ندید و از راههای دیگه ای که گفتیم اضطرابش رو کنترل کنید.
 پایدار و سرافراز باشید