ناتوانی در فراموشی خیانت شوهر

سلام و خسته نباشید من26 سالمه همسرم 32 سالشه.من 5 ماه پیش به رفتارهای شوهرم شک کردم و ضبط صدا تو ماشینش گذاشتم و متوجه 2 شب بیرون رفتن همسرم با دوست دختر سابقش که متاهله و شهرستانه و اومده خونه مادرش شدم و قرار بود باز رابطه ادامه دار بشه و تو صداها شوهرم از برادرش ناراحت بود که چرا نشده دختره رو به خونه و جایی ببره و من با گرفتن حق طلاق و کلی مشکل بخشیدم اما واقعا ناتوان شدم فکر حرفاشون و اینکه تو بارداری چه عذابی بهم داد دیوانم کرده شوهرم تغییر کرده رفتارهاش و خیلی بهتره ولی من ناخود آگاه دنبال مچ گیری دوباره یا بهانه گیری هستمو هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم انگار تو برزخم هیچ شادی دلم رو آروم نمیکنه با کوچکترین حرف دلگیر میشم.دیگه الان از خودم عاجزم شوهرم یا برادر شوهرم که این زنو آورد تو زندگیم همه نرمال و شادن فقط من آسیب دیدم.کمکم کنید لطفا

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من احساس های بد شما رو درک می کنم  و عمیقا می فهمم که بعد از این اتفاق چقدر آسیب دیدید و چه مواردی برای شما پر رنگ می شه.
حال و روز شما مثل فردی است که ضربه ای به سرش خورده و حلا گیج بودن و تورم و درد هنوز باقی مونده برای التیام اول این که به زمان نیاز دارید
دوم -  پذیرش:
پذیرش به معنی تایید رفتار اشتباه ایشون نیست به معنی این است که به هر حال شما تحت یک شرایطی ایشون رو بخشیدید و زندگی رو دارید ادامه می دید ... این رو بپذیرید که این مشکل ایجاد شده و شما هم آسیب دیدید .
سوم - این که برای بهبودی اقدام کنید.
فعالیت های مفید و منظم ورزشی، فعالیت هایی که تا امروز نداشتید و همیشه فرصت نشده انجامشون بدید و مشاوره حضوری با یک روان شناس برای گذر از این دوره...
اگر این موارد رو با موفقیت سپری کنید به مرور خیلی از مشکلاتتون حل خواهد شد.
شاد و پیروز باشید.