لاغر کردن شکم خانم 50 ساله

سلام

یه خانم حدود پنجاه ساله چندبار عمل سزارین داشتن تمام بدنشون لاغر و مناسبه فقط شکم دارن میخواستم بدونم باید برای لاغر کردن شکم فقط چیکار باید کنن.چون هر دارو و هر روشی باعث لاغری همه بدنشون میشه و خیلی کم روی شکم تاثیر داره.درضمن استراحت دارن و نمیتونن ورزش انجام بدن.دیابتی هم هستن

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام  و عرض ادب.با توجه به بیماری زمینه ای دیابت بهتر است یک رژیم غذایی 6 وعد های کوچک داشته باشند و در تمام وعده های اصلی و میان وعده ها فیبرها که شامل سبوس، میو ها و سبزیجات است گنجانده شوند و بهتر است سایز رژیم را کمتر در نظر بگیرند تا شکم به مرور کوچک گردد