وابستگی همسر به خانواده

سلام روز خوش.

من انگليس زندگی ميكنم ،خانواده شوهرم وابستگی شديدی به شوهرم دارن،خواهر شوهرم یه دختر ٢ ساله داره كه زمانی كه ما ايران نبوديم باردار شد و زايمان كرد ،شوهرم بی نهايت وابسته به دختر خواهرش هست با اينكه تا حالا نديدنش از نزديک ،توی اين دو سال هر روز برای شوهرم كليپ باران(دختر خواهر شوهرم) رو ميفرستن،و هر روز به شوهرم ميگن صدات  و تصويرا رو پر كن و بفرست كه واسه باران بزاريم،شوهرم روزی هزار بار فيلم های باران رو ميبينه ،بچه رو وادار كردن اسم شوهرم رو ياد بگيره و مرتب صدا كنه انگار عادت شده واسه اين بچه..خسته شدم از اين  كاراشون..نميدونم مشكل من هست يا اونها شورش رو در ميارن،دليل اين كارشون رو نميفهمم،چرا اينقدر ميخوان اون بچه وابسته شوهرم باشه و شوهرم هم همينجور..توی همه مهمونی ها شوهرم اول فيلم باران رو ميبينه توی خونه ،بيرون ،هر جا كه فكرش رو بكنيد..نميدونم اين كار اونها طبيعی هست يا نه ..شايد من زيادی حساس شدم..در ضمن ١ هفته فهميديم كه شوهرم نابارور هست كاملا😞.و من الان ميخوام از اسپرم اهدايی استفاده كنم ..فكر ميكنم بچه دار بشم شوهرم توجه اش رو از اون كم ميكنه..لطفا كمک كنيد من طبيعی هستم يا اونها..متشكرم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه قبلا هم این سوال را مطرح کرده بودید وکارشناس کلینیک پاسخ سوال شما را داده بودند بنظر میرسه در این مدت چند ماهه هنوز هم این مشکل پابرجاست و حساسیت شما به این موضوع بسیار زیاد هست
دلیل این حساسیت شما چیست؟ شما که در یک کشور دیگر هستید و اصلا همسر شما خواهر زاده اش را ندیده است چرا این موضوع شما را ناراحت میکند
ایا تا به حال در مورد احساساتتان با همسرتان صحبت کرده اید ؟ ایشان میدانند که این موضوع شما را ناراحت میکند
دوست عزیز پیشنهاد میکنم تمرکزتان را از این موضوع بردارید و نوع نگاهتان را تغییر دهید از آنجایی که شما در دوکشور دور از همدیگر هستید این نوع ارتباط عاطفی از طریق تلفن و عکس وتصویر تا حدودی طبیعی هست
 مسلما با آمدن فرزند حساسیت شما کمتر خواهد شد ولی تضمینی نیست که همسرتان علاقه اش به خواهر زاده اش تغییر کند
صرف نظر از موضوعی که مطرح کردید با توجه به تعدد سوالات شما در زمینه های دیگر و موضوعاتی که در روابط زناشویی دارید بهتر است با یک روانشناس صحبت کنیدتا موضوعات مطرح شده را از دیگر جنبه ها  مورد بررسی قرار دهند