گریه ها و بیتابی های دختر دو ساله

سلام دختر دو ساله و نیمه ام یه مدته خیلی نق نقو شده سر هر چیزی بهانه گیری میکنه .مثلا بیشترم بخاطر گوشی همراه  گریه و ناراحتی داره. برای بازی. وقتی با گریه میگه گوشی من اصلا بهش نمیدم میگم بدعادت میشه ولی بهش نمیدم خیلی گریه میکنه ساکتم که میشه یادش نمیره سرهر بهانه ای میگه گوشی و نق نق ..ممکنه جاییش درد میکنه و من نمیدونم ؟ علت این بد قلقی ها از چی میتونه باشه ؟. من توجهم بهش تغییری نکرده . ممنون میشم راهنماییم کنین .

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام:

قبل از هر چیز باید عرض کنم موبایل یا هر رسانه دیجیتال دیگر برای کودک زیر سه سال اصلا توصیه نمی شود.

پیشنهاد می کنم:

-موبایل را از برنامه روزانه اش حذف کنید

-از گریه ها و قشقرق هایش در این زمینه نترسید

-سعی کنید حواسش را به موضوع دیگری متمرکز کنید

-طی روز وقتش را با فعالیتهای پر انرژی و مفرح دیگری پر کنید تا کمتر به موبایل گرایش پیدا کند مثل: رنگ بازی، آب بازی،پارک رفتن، کتاب خواندن، بازی با اسباب بازی، ساخت کاردستی و...

سربلند باشید مثل شمشاد