سلام. ببخشید میخواستم بدونم حد مجاز رابطه چقدره? صحت داره که رابطه زیاد عمرو کم میکنه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
قبل از اینکه بخواهم به سوال شما پاسخ دهم توجه شما رو به این موضوع جلب میکنم که وقتی از رابطه زناشویی صحبت می‌شود، منظور انواع تعامل ممکن بین دو طرف است که می‌تواند از یک معاشقه ساده بدون نیت رسیدن به ارگاسم تا رفتار جنسی توام با اوج لذت جنسی برای یکی یا هر دو طرف یا در نهایت همراهی آن با نزدیکی جنسی باشد. در مورد تعداد دفعات برقراری رابطه زناشویی نیز برداشت‌های نادرست بسیاری وجود دارد
تمایل به برقراری رابطه زناشویی در افراد مختلف متفاوت است و نمی‌توان گفت برقراری چه تعداد رابطه زناشویی در یک زمان معین نشانه طبیعی بودن همسران است
نمیتوان عدد و رقم تعیین کرد مهم توافقی هست که طرفین با هم دارند وهردو از کیفیت رابطه شان راضی هستند
شاید یک  زوج ماهی یک بار نزدیکی داشته باشند وهیچ کدام هم از این موضوع ناراحت نباشند پس مشکلی وجود ندارد ونمیتوان برای انها برچسب زد گاهی برعکس یک زوج هر روز تمایل به رابطه دارند
تا زمانی که هردو نفر در این مورد توافق داشته باشند مشکلی نیست دفعات رابطه زناشویی به نیازهای زوجین بستگی دارد
در مورد سوال دوم شما که پاسخ منفی هست
چه کسی گفته تعدد در رابطه عمر را کم میکند ؟فعال بودن از لحاظ جنسی نه‌تنها ضرری ندارد بلکه با افزایش سن اهمیت خاصی نیز پیدا می‌کند. داشتن  رابطه زناشویی در سنین بالاتر نه‌تنها به حفظ کیفیت زندگی و سلامت روان و حفظ صمیمیت زوج کمک می‌کند، بلکه از لحاظ بیولوژیک نیز کارکرد و سلامت اندام‌های تناسلی در هر دو جنس با فعالیت جنسی مستمر تا سنین بالاتری تضمین می‌شود.