خیانت و احساس گناه

سلام. از خودم خجالت میکشم که به همسر ساده و مهربونم خیانت میکنم. حالم داره از خودم بهم میخوره

من میل جنسیم بالاست نمیگم شوهرم سرده او هم مثل من و همیشه به نیازهای هم پاسخ میدیم...میخوام بگم که مشکل اصلا از طرف همسرم نیست

من سه روزه بی اجازه ی شوهرم اینستاگرام نصب کردم و توی پیج های مد و زیبایی میرفتم اصلا قصدم بد نبود ولی یه آقا بهم پیام داد آشنا بشیم من احمق هم جوابشو دادم باهاش حرف زدم...و حتی شرمم میشه که کم کم چیا گفتم!! فقط میخوام فراموش کنم دلم میسوزه برای شوهرم.

من متاسفانه تنوع طلبم گاهی اوقات (خیلی کم) پیش میاد دست به خود ارضایی زدم...

امشب برام گل خریده بود اومد خونه . گفت از خدا ممنونم زن به این خوبی بهم داده من گریه م گرفت وقتی یاد کارهای خودم افتادم واقعا من لیاقتشو ندارم!!

تو روخدا بهم بگید من چجوری این کارو ترک کنم؟؟ من نمیخوام با هیچ مردی به جز شوهرم حرف بزنم نمیخوام بهش خیانت کنم چجوری این کارو ترک کنم ؟؟ من حتی قبلا پشیمون هم شدم از اینکار ولی این دفعه دوباره تکرار شد ...

ببخشید حتما با خودتون میگید چه زن آشغالی هستم!! خودمم الان درمورد خودم همین حسو دارم

نمیخوام دیگه اینطور باشم واقعا پشیمونم واقعا پشیمونم ....

تو روخدا بهم بگید این یه بیماریه و درمان میشه که حداقل عذاب وجدانم کم بشه !!

مشاور عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید...احساس میکنم راه زندگیمو گم کردم

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من احساس های متناقض شما رو درک می کنم و باید بگم به عنوان یک روان شناس ما اجازه قضاوت کردن آدمها رو نداریم . این که من بخوام قضاوت کنم و بگم شما چه فردی هستید در حیطه کاری ما نیست. در این مورد خیالتون راحت باشه وظیفه اصلی ما درک و همدلی با فردی است که به هر دلیلی احساس بدی داره.
در مشاوره های مذهبی و دینی ما هم ( بدون این که بخوام نظر تخصصی بدم و دخالتی داشته باشم) اگر فردی خودش به این نقطه برسد که نیاز به تغییر و حس کنه و در مورد رفتاری احساس کند که اشتباه کرده سخت گیری شدیدی وجود ندارد و ما مدام این جمله رو شنیدیم که خداوند بخشنده و مهربان است.
در نتیجه من بدون اینکه رفتار شما رو تایید کنم باید بگم کلیت شخصیت شما مشکلی نداره و قرار نیست اینقدر خودتون رو اذیت کنید و بدونید برای تغییر نیاز هست که اول بپذیرید و بعد با خود و احساس ها رو راست و صادق باشید و در نظر بگیرید که برای تغییر نیاز هست که احساس خوبی نسبت به خود داشته باشیم تا بتوانیم قدم های موثری برداریم.

یکی از پیشنهاد های من این است که از فضای مجازی دوری کنید به این دلیلی که در این فضا همه جور ادمی هست و انواع و اقسام توجه ها به افراد مختلف می شه و زمینه ساز بروز خیانت خواهد بود.

پیشنهاد اصلی من برای شما توجه به 2 مورد اساسی است:
1-جدی گرفتن ورزش چه فردی و چه گروهی( باشگاه های ورزشی - ایروبیک و ..) هر فعالیتی که خودتون دوست دارید. این روی سلامت و روحیه شما هم اثر مستقیم و مثبت داره
2- انجام یک فعالیت که همیشه دوست داشتید اما هیچ وقت فرصت و شرایط انجام اون رو نداشتید. مثل کلاس زبان، طراحی ، آشپزی و ...(یک فعالیت هنری و یا کاری)
شاد و پیروز باشید.

این دو مسیر به شما کمک خواهد کرد تا تغییرات جدی در زندگی خودتون شاهد باشید.

شاد و پیروز باشد.