سلام خسته نباشید. من ازدواج فامیلی کردم با پسر عموم رفتم سونوگرافی قبل بارداری دادم گفتن تخمکت خیلی ضعیفه ۵ هست چندتا قرص بهم داد دکتر که بخورم آیا خوب میشه اندازه تخمک هام و اینکه ازدواجمون فامیلیه مشکلی برای بچه دار شدن نیست ؟

اگر شما راهکار بهتری ،قرصی برای تقویت تخمک میدونید بهم بگید و اینکه چه موادغذایی خوبه برای قبل بارداری؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با مصرف دارو مشکل شما درمان میشود ومی توانید باردار شوید جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید