سلام من ۳۱ساله هستم با مدرک فوق لیسانس و در حال حاظر می توانم در دانشگاه ساعتی تدریس کنم

چند سال پیش نامزد بودم که بهم خورد. بعد از اون چند تا خواستگار داشتم که خوب نبود و جواب منفی دادم.چند ماه پیش خواهرم متاسفانه خودکشی کرد و من تنها شدم دیگه خواهر و برادر ندارم. در حال حاضر یه پسر خاله دارم که خواستگارم هست. و اما ایشون دیپلمه. شغل آزاد و دو بار تصادف کرده که باعث شده از گوش و چشم کمی آسیب ببینه. ولی فوق العاده خوش اخلاق و درستکار. ولی من نماز خیلی برام مهمه ولی ایشون اهل نماز نیستند.چه کنم خسته شدم از تنهایی.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
درک می کنم که احساس تنهایی چقدر سخته و به خاطر خواهرتون خیلی متاسفم
دوست عزیز تنهایی معیار مناسبی برای ازدواج کردن نیست باید ببینید که فردی که انتخاب می کنید با معیارهای شما یکی است یا خیر؟
بعدا مشکلاتی که در زندگی برای شما بوجود خواهد آمد حتما بدتر از تنهایی که الان دارید خواهد بود و می گویید کاش تنها بودم اما انتخاب درستی می کردم
انتخاب همسر مرحله ی بسیار مهمی در زندگی است از کجا معلوم که تنهایی شما با همسرتان پر شود .پیشنهاد می کنم کتاب گوهینامه ازدواج از خانم پریسا شهرکی و ازدواج خود را پیش بینی کنید از دکتر جعفری را حتما مطالعه کنید
برای اینکه حس تنهایی خود را کاهش دهید در فعالیت های گروهی شرکت کنید
کلاسهایی که بتوانید با |آن جمع اخت شوید و با هم به مسافرت و گردش بروید.
اگر فردی را هم انتخاب کردید حتما حداقل ده جلسه مشاوره قبل از ازدواج بروید
امیدوارم بهترین انتخاب را داشته باشید
نسترن بلک شاهی