با سلام

من در هفته ی نهم بارداریم و دکتر گفت جنینت 6 هفتش بیشتر نیست و قلبش هنوز تشکیل نشده.

مشکل من تهوع بیش ازحدم هست بطوری که حتی آب که میخورم حداکثر سه دقیقه بعد به کلی بالا میارم.

ذره ای غذا نمیتونم بخورم چون معدم بلافاصله پس میزنه

خیلی نگران جنینم هستم که هیچ ماده غذایی وارد بدنش نشه ضمن اینکه خودم بسیار ضعیف و ناتوان شدم.

کپسول ضد تهوع نازوفار هم روزی یکی میخورم که هیچ گونه تاثیری تا به حال نداشته.

میشه راهکاری به من بدید برا رفع این مشکل؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید هفته آینده سونوگرافی واژینال انجام بدهید تا وضعیت جنین شما مشخص شود برای رفع تهوع شدید شما   باید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.