سلام. پسر من تازه به چهارماه وارد شده. یه ماه شیرخودمو خورد بعد به علت دادن شیرخشک نان دیگه شیرخودمو نمیخوره هر کاری هم واسه خوردن شیرخودم کردم ولی فایده نداشت الان خیلی افسوس میخورم لطفا منو راهنمایی کنین

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

لطفاً بفرمایید که ایا تا به حال شیر خودتون رو درون شیشه به نوزادتون دادید و نوزادتون اون رو مصرف کرده یا نه؟

با احترام