احتمال اعتیاد در همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 168 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

3 ساله ازدواج کردم و یک سال و نیمه خونه ی خودمم. همسرم رو خیلی دوست دارم و ایشونم همینطور کوچکترین مشکلی باهم نداریم و زندگی شاد و خوبی داریم و به هیچ وجه حاضر به از دست دادن زندگیم نیستم.همسرم سال ها قبل سیگار میکشید ولی از چندسال قبل ازدواج کنار گذاشته تقریبا و شاید سالی 10 نخ هم نکشه. چیزی که فکرمو مشغول کرد اینه حدود 6 ماه قبل یه شب تو جیب همسرم یه مقدار تریاک پیدا کردم و یه بسته قرص که همون موقع دادو بیداد کردمو حالم خیلی بد شد و همسرمم گفت که قرص تاخیری هست که گاهی اوقات مصرف میکرد به خاطر زود انزالی و تریاکم از کسی شنیده واسه درمان زود انزالی خوبه و همون یکبار مصرف کرده.تا اون موقع گاهی مواقع خیلی کم حین رابطه میشد که خیلی طول میکشید و آخرم انزال نمیشد .قرص رو که نگاه کردم اسمش b2 بود و الان فهمیدم قرص اعتیاد آوره و حالم بده البته شوهرم اصلا علائم اعتیاد نداره و اصلا مشکوک نیست و بااین وجود من گاهی چک میکنم و وسایلاشو میگردم چیزی پیدا نکردم  ولی رفتار و ایناشم همه خوبه. دیگه توو رابطم اون حالت دیر ارضا شدن و ارضا نشدن که گاهی میشد رو نداره.خواستم ببینم احتمال داره اعتیاد داشته باشه؟چیکار باید کنم با توجه که 6 ماه از قضیه گذشته

پاسخ مشاور
سلام و سپاس که سوال تان را با من مطرح کردید.
تنها راه تشخیص اعتیاد آزمایش هست. از علائم ظاهری نمیتوان تشخیص داد.
موفق باشید.

تجربه شما

عزیزم قرص b2 برای ترک اعتیاده البته یجور گول زدنه خودشونه . شوهر منم همینه دقیقا. مطمئن باش که هست و اقدامات لازم رو بکن. من که میخوام برم مشاوره دارم دیوونه میشم .میخوام راضیش کنم برای کمپ ،تنهاترین راه همینه.