سلام وقتتون بخیر من قصد باردار شدن دارم از لحاظ جسمانی هم مشکلی ندارم میخواستم وزنمو بیارم پایین باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز متاسفانه اطلاعاتی که در مورد خودتان داده اید بسیار اندک است. ولی به هر حال برای کاهش وزن لازم است انرژی دریافتی روزانه کاهش پیدا کرده و میزان مصرف انرژی در روز از طریق ورزش و فعالیت بدنی افزایش پیدا کند.ب اگر اضافه وزن دارید و شاخص توده بدنی تان بالاتر از 25 است، ورزش هوازی را به اندازه 150 دقیقه در هفته با شدت متوسط شروع کنید جوری که حین ورزش افزایش ضربان قلب داشته باشید. دریافت فست فود و غذاهای چرب و کربوهیدرات های ساده را کم کنید و سبزیجات و پروتئین های کم چرب مثل ماهی و سینه مرغ یا سفیده را در برنامه روزانه تان بگنجانید و در مصرف میوه زیاده روی نکنید. نان سفید را از برنامه تان حذف کنید و در عوض از انواع نان های سبوس دار استفاده کنید و چربی های سالم را در برنامه تان بگنجانید.

تجربه شما

با سلام خدمت خانم تابش

از راهنماییتون ممنونم من شاغل هستم صبح ساعت 7 میرم سرکار تا 6 بعد از ظهر غذاهای فست فودی رو ماهی یه بار میخورم.  اهل شیرینی جات و نوشابه و سس نیستم ولی میوه خیلی میخورم

سلام خانم دکتر منم وزنم بالاست میخواستم باردار بشم یعنی با وزن بالا نمیشه باردار بشم؟؟

@اووف
کاربر گرامی لطفا سوال خود را (از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید با تشکر

سلام كارشناس محترم روزتون بخير،من پارسال يک سقط داشتم و بعد از اون دچار تتبلی تخمدان شدم و وزنم به شدت بالا رفت طوری كه موقع بارداری ٧٠كيلو بودم و الان بخاطر مصرفای قرص های هورمونی شدم ٩٥كيلو ٢١سال هم سن دارم قدمم ١٥٩ سانت به دادم برسيد واقعا ديگه روم نميشه هيچ جا برم

@sanaziiiii

کاربر گرامی سلام.

لطفا سوال خود را در قسمت از ما بپرسید مطرح کنید با تشکر

با سلام خدمت خانم تابش

از راهنماییتون ممنونم من شاغل هستم صبح ساعت7 میرم سرکار تا 6 بعد از ظهر غذاهای فست فودی رو ماه یه بار میخورم.  اهل شیرینی جات و نوشابه و سس نیستم ولی میوه خیلی میخورم