مشکلات دندان در بارداری

72 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام ....نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه امروز جواب آزمایش مثبت بود درست وقتی که برای دندون هام برنامه ریزی کرده بودم دندانهای اصلا مناسبی برای این دوران ندارم...دوتا ریشه عفونت کرده و نیاز به ایمپلنت داره دوتا دندون عقل رو باید بکشم و یکی دوتا پرکردنی....خیلی خیلی ناراحتم وکارم شده گریه نمیدونم چکار کنم اصلا فکرشم نمیکردم ...خواهش میکنم بگید چکار کنم برای سلامتی بچه و خودم چقدر ضرر داره؟همیشه دغدغه همینو داشتم پارسال چنتا دندونامو درست کردم اما همونا باز خراب شده کلا ژنتیک بسیار بدی دارم از نظر دندان بااینکه رعایت کردم همیشه ....البته در کودکی زیاد اذیت میکردم دراین مورد وشیر مادر هم نخوردم ایا ربطی دارد؟؟؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
دندان پوسيده يا عفوني براي خودتان يا جنين ضرري نداره و جاي نگراني نيست.ولي انجام هرگونه درمان در ٣ ماهه اول بارداري و يا تهيه عكس راديوگرافي ممنوعه.
درصورتي كه كار اورژانسي دندانپزشكي داشتيد در ٣ماهه دوم بارداري قابل انجامه .
مهمترين عامل در پوسيدگي دندان ها مصرف زياد ميان وعده هاست.وعده هاي غذايي خود را تنظيم كنيد و در ميان وعده بجاي تنقلات و شيريني جات ميوه مصرف كنيد و بعد از ترميم دندان هاي پوسيده هر ٦ ماه چكاپ دندانپزشكي انجام دهيد.

تجربه شما

خیلی خیلیییییییییی ممنونم اقای دکتر از توجه شما بله درسته اهل تنقلات هستم البته مدتی هست کمتر شده ....دیگه باید حذفش کنم....اقای دکتر ایا استفاده از دهان شویه از ابتدا بارداری مجاز هست؟

@shevid

خير استفاده از دهانشويه ها به خاطر دارا بودن الكل در اكثر آنها منع مصرف دارد