سلام خسته نباشین من تو هفته۱۲ویک روزم دوتا آزمایش دادم که اولی،بدون رژیم غذایی قندناشتام۱۰۲بودبعداز دوهفته خودم رژیم گرفتم وشیرینی جات،با ماکارونی سیب زمینی برنج،نخوردم که قند ناشتام شد۹۹دو ساعت بعد صبحانه شد۱۰۵متخصص زنان گفت ۷درجه،بالاس.حالا موندم تو شهرمونم دکتر تغذیه نداره که برام لیست غذایی بنویسه حالا نمیدونم ڃی بخورم ڄی نخورم.لطفا کمکم کنیداولین بارداریمه و۲۳سالمه،سابقه قند خونم تو فامیل نداریم

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام سلامت باشد.
عزیزم به گفته پزشکتون قند ناشتا برای تشخیص دیابت بارداری برابر یا بیشتر از 92 است .
دکترتون برای شما دارو تجویزکردند یا خیر؟
افراد دیابتی هیچ محرومیتی در غذا خوردن ندارند افراد دیابتی فقط محدودیت دارند، یعنی بهتراست گروه کربوهیدرات رو با احتیاط مصرف کنید.
کلا سه گروه غذایی وجوددارد :
1) پروتئین
2) چربی
3) کربوهیدرات(لبنیات، حبوبات و نان و غلات)
برای شناختن مقدار هر نوع کربوهیدرات که معادلیک واحد میشود میتوانید از کتابهای آموزشی و کلاسهای آموزشی آنلاین استفاده کنید.
در صورت تمایل با شمارهتلفن 82433-021 داخلی 1 تماس حاصل فرمائید.