احساس تنهایی و خود ارضایی همسر

سلام من پيام آقاي دكترو خوندم راستش نميتونم قهرمان زندگيم باشم انگيزه ندارم فقط و فقط دخترمو دارم

گذشته آدما هاست كه حالشونو رقم ميزنه شما بگو با مردي كه شب تا صبح خودارضايي ميكنه بعد قسم ميخوره نكرده چيكار كنم چقدر وقت بزارم براش

بجز مرگ چاره اي مگه دارم موندم وسط حيرون تنهام خيلي تنهام مشاوره خيلي گرونه حضوري نميشه رفت.

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من درک می کنم که انگیزه ندارید اما بخاطر خودتون و دختر گلتون باید بتونید این راه رو طی کنید. اگر می خواهید که سرنوشت دخترتون و خودتون رو رقم بزنید باید شروع کنید.
گذشته روی ما اثر داره اما ما قوی تر از گذشته خودمون هستیم. می تونیم در زمان حال باشیم و برای آینده خودمون تلاش کنیم.
من براتون یک بار دیگه مراحل رو توضیح می دم.
اصلا به همسرتون کاری نداشته باشید . این که بخواهید وقت صرف کنیدو یا ناراحتی کنید و یا به روش بیارید . کاملا رهاش کنید و اولویت رو روی کیفیت زندگی خودتون و دخترتون در نظر بگیرید.
تلاش کنید و با ایجاد تغییر در زندگی خودتون و دخترتون می تونید اثرات مثبت ایجاد کنید. این که همسر شما این رفتار رو داره و قبول هم نمی کنه مساله سختی هستش فردی که نمی پذره و تمایلی به تغییر نداره نمی تونیم به زور تغییرش بدیم اما اگر شما تغییر کنید و او را رها کنید امکان این که همسرتون هم تغییر کنه بیشتر می شه و اگر هم تغییر نکرد کیفیت زندگی شما تغییر می کنه...
شروع کنید به ورزش کردن منظم وقت مفید با دخترتون صرف کردن و فعالیت های مفید و اگر می خواهید که حال بهتری تجربه کنید تنها راهش  همین هستش . او را رها کنید فقط روی تغییر خودتون تمرکز داشته باشید
شاد و پیروز باشد.