بی نظمی در پریود

سلام

هنوز چهار روز از پاک شدنم نگذشته بود که دیشب دوباره پریود شدم.

لکه نیست کمرنگ هم نیست کاملا مثل پریود معمولی به همون شدت و حتی درد بیشتر

دو یا سه هفته پیش قرص اورژانسی خورده بودم حدود سه روز بعدش پریود شدم و یه هفته بعد خوب شدم و حالا دوباره!!!

چیکار کنم؟ طبیعیه اصلا؟ انقد سردرد و دل درد دارم که دلم نمیخواد هیچکاری بکنم خونریزیمم مثل پریود قبلیه یعنی دوبار پشت سر هم با فاصله چهار روز به خاطر چیه؟ چه قرصی باید مصرف کنم؟

دیشب قرص ال دی خوردم که قطع بشه ولی نشده هیچ فرقی نکرده

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مشکل شما  از عوارض مصرف قرص اورژانسی است مصرف قرص ال دی را ادامه دهید تا خون ریزی شما قطع شود به مدت ۱۰ روز از قرص آهن استفاده کنید