سلام. من 31 سالمه لیسانس یکی از رشته های فنی مهندسی و کارمند دولت هستم. همسرم 33 سالشه و لیسانس حقوق و وکیل هست. ما دی ماه 91 عقد کردیم و اسفند ماه 92 رفتیم خونه خودمون

از ابتدای زندگیمون چالش های زیادی داشتیم با هم. حتی من یک بار دست به خودکشی زدم برای اینکه احساس ناتوانی میکردم در حل مشکلاتم. الان هم اصلا با هم رابطه خوبی نداریم. مدام یا دعوا داریم یا قهریم و من اصلا نمیتونم بفهم دلیل اصلیش چیه. شوهرم تو آخرین حرفش به من گفت دلیل این همه مشکلاتش با من اینه که من همش ازش انتظار دارم اونطوری که من میخوام باشه و رفتار کنه و چون اغلب کاری رو که من میخواستم کرده حالا من بد عادت شدم. درصورتی که من اصلا اینطوری نیستم. یعنی احساس نمیکنم که اینطوری هستم. شاید باشم و خودم نمیدونم. منم مشکلم باهاش اینه که فکر میکنم خیلی خودخواهه و خیلی هم سرد و یخ و بی محبته.

البته بگم شوهر منم محاسن خیلی خیلی زیادی هم داره.

امکان رفتم به مشاوره رو ندارم توروخدا کمکم کنید بگید از کجا شروع بکنم به حل مسأله. چیکار باید بکنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
درست عزيز هروقت دررابطه اي طرفين بخوان خواسته هاشون روبه هم تحميل كنن ويا به اصطلاح ازطرف مقابل بخوان آدم ديگه اي بسازن رابطه خراب ميشه رابطه زناشويي درست وصحيح رابطه اي هست كه دراون هرفرد يتونه فرديت ،هويت واستقلال خودش روازنظر شخصيتي حفظ كنه بنابراين اگر رابطه به غير ازاين حالت پيش بره وطرفين سعي به تغيير هم درجهت دلخواه خودشون بگيرن يني فرديت فرد روازش گرفتن واين باعث بوجود اومدن خشم ودرنهايت دور شدن ومنزجر شدن افراد ازهمديگه ميشه پس سعي كنيد همديگه رو درحالت كلي همونطور كه هستيد بپذيريدوفقط درجهت ارتقا وكمال همديگه قدم برداريد درغير اينصورت رابطه خراب شده وطرفين به مرورازهم فاصله فيزيكي وعاطفي ميگيرن همسرتون روباتمام خوبيها وبديهاش بپيذيريد ودرعمل اين پذيرنده بودن رونشون بديد وگاهگاهي بصورت غير تدافعي وغرض ورزانه به يكديگر بازخوردهاي سازنده همراه باهمدلي بديد .