احتمال بارداری بعد از استفاده از قرص ال دی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 33 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام با نامزدم معاشقه داشتیم پیش آب ایشون اومد روی واژن من و ایشون ارضا نشدن من 4 قرص ld خوردم و تصمیم دارم 12 ساعت بعد 4 قرص ld دیگه بخورم آیا کافیه؟یا باید قرص اورژانسی هم خورده شه؟امکان بارداری هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نیازی به مصرف قرص ال دی نبوده به این شکل کسی باردار نمی شود و احتمال بارداری وجود ندارد نگران نباشید

تجربه شما

منم دقیقا همین مشکل را دارم و اینکه نزدیک زمان پریودمه ولی لکه بینی ندارم اصلا...ایکاش یک مشاور سریعتر جواب ما را میداد