نشستن و درد زیر دل هنگام بارداری

سلام خسته نباشید هفته چهاردهم بارداری هستم موقع نشستن زیر دلم درد میگیره . و توی روز ساعاتی رو باید در سرکار بنشینم چه کنم ؟ آیا درد زیر دل در هنگام نشستن طبیعی است؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرایط شما بهتر است استراحت بیشتری داشته باشید اگر دردهای شما دائمی نیست وهرزگاهی به سراغ شما می اید جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.