سلام و خسته نباشید،

من چند روز پیش توی سینه چپم احساس درد داشتم و بعد متوجه شدم یه چیزی توی سینه م هست رفتم سونوگرافی، توی سونوگرافیم اینو نوشته:

تصویر کیستی با جدار ضخیم و سپتا ضخیم داخلی به دیامتر 27mm ساعت 2 پستان چپ در نیرزون مشاهده میشود که مطرح کننده کیستهای complicated می باشد. تصویر یک کیست ساده به دیامتر 8mm در ساعت 10 پستان راست رویت شد.

به پزشک زنان نشون دادم گفت باید جراح ببینه، خیلی خیلی نگرانم، آیا این نوع کیست باید نمونه برداری بشه؟ من این ماه میخوام اقدام کنم برای بارداری، با وجود این کیست نباید اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نیازی به نمونه برداری نیست وجای نگرانی ندارد بهتر است زیر نظر پزشک جراح بیماریهای پستان ام ار ای از پستان ها  انجام بدهید موفق باشید