سلام آیا میتونم برای هوش و وزنگیری نوزاد 4 ماهم از شربت امگا3 استفاده کنم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بله.  با توجه به اینکه امگا ۳ مصرفی مادر به شیر مادر منتقل میشه برای نوزاد و رشد دستگاه عصبیش مفید هست.

با احترام

تجربه شما

کاربر گرامی سلام.

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش و پاسخ بین "کاربران و کارشناسان" می باشد و معرفی، تایید یا رد متخصصین،کلینیک، موسسات، محصولات، مکان های مختلف عمومی و ... در زمینه های مختلف، خارج از حیطه کاری مشاوران و متخصصین نی نی سایت است.

میشه بگین چه مارکی تهیه کنم.این امگا3 رو واسه نوزاد 4ماهم