تعرض جنسی و مشکلات بعد از آن

سلام و عرض ادب خدمت شما و پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی شما.مشکل من درمورد گذشته هست نزدیک به 8ماه هست که نامزد کردم. ایشون چندین سال قبل به من پیشنهاد آشنایی دادن و من رد کردم چون حقیقتا معیارهای من اون زمان با الان فرق داشت و به خاطر 11سال تفاوت سنی جواب منفی دادم با این حال که بقیه موارد ایشون کاملا قابل تایید بود برام چندین ماه بعدش من با یه آقایی وارد رابطه شدم به قصد ازدواج ولی ایشون قصد فریب من رو داشتن و یک بار به من به زور و اجبار تعرض کردن و ما جدا شدیم و من به فکر نامزدم افتادم که چقدر تفاوت اخلاقی داشتن با ایشون و چندین بار ملاقاتشون کردم و دیدم چقدر شخصیتشون مورد قبول من هستش و خب من اقدامی نکردم و بعد از چندماه ایشون پاپیش گذاشتن و من اولش دوباره گفتم نه و بعد قبول کردم حالا ایشون مدام این موضوع رو به روم میاره از نظر روحی خسته شدم خیلی ها پشت سرم بد گفتن به خدا اون رابطه جنسی به زور و اجبار بود من همین الانم از آقایون به جز همسرم یه وحشت خاصی دارم وقتی محارمم حتی بغلم میکنن میترسم و بدنم منقبض میشه و دوست ندارم بهم نزدیک بشن بهم کمک کنید مشکلاتمو حل کنم خیلی خسته شدم خیلی زیاد از طعنه شنیدن از بازخواست شدن همش استرس دارم نکنه دوباره به روم بیاره با ترس زندگی میکنم ایشون هی میگن چرا اون زمان بهم مهلت ندادی و از این حرفا....کمکم کنید پر از مشکلم ترس از طرد شدن و .....

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من متن شما رو با دقت مطالعه کردم این اضطراب و تشویش در نوشته ها و جملات شما هم احساس می شود. ببینید در متن شما موضوع های مختلفی به چشم می خوره
1- بحث رابطه با اجبار که برای شما احساس های روانی و جسمی بوجود آورده
2- پاسخ نه شما به نامزد که حالا بعد از مدتی ایشون مدام ابراز میکنن که چرا جواب مثبت ندادی، مهلت ندادی و....
3- احساس ترس از طرد شدن

باید بگم در مورد اول حتما بایستی بصورت حضوری با یک روان شناس مشاوره کنید و کمک تخصصی بگیرید در غیر اینصورت این مشکل به قدرت خودش باقی هست و بد تر هم خواهد شد.
در مورد دوم باید بگم که در یک فضای صمیمی اما کاملا جدی و مقتدرانه با نامزدتون صحبت کنید و کاملا جدی بهش بگید که گذشت این سالها دیدگاه های من رو تغییر داده و از طرفی مهم اینه که بعد از این سالها با هم هستیم اگر قرار باشه حال و آینده رو از دست بدیم برای شما جذابیت رابطه از بین می ره و چیزی جز سردی ایجاد نمی شه بجای این کار از زمان حال و نگاه به آینده دو نفره لذت ببریم و اگر موافق هستی و می تونی پیش بریم. وقتی شما جدی اما مهربان باشید و طرف مقابل متوجه عمق اثر حرفهای خودش در رابطه بشه احتمال تغییر رفتار وجود داره..
در این مورد می تونید از کتاب ازدواج بدون شکست نوشته ویلیام گلسر هم استفاده کنید.

برای مورد سوم هم قطعا اگر در راه درمان و مشاوره حضوری قدم بردارید با ترسهاتون روبرو خواهید شد و نتیجه بخش خواهد بود.
شاد و پیروز باشد.