حس حسادت به شوهر

سلام من يه جوری شدم و يه حسی دارم مثل حسادت يعنی اگه شوهرم رفت حموم منم بايد تو اون روز برم يا چيزای ديگه كه اين داره اذيتم ميكنه و اينكه وسواس شستشو گرفتم تورو خدا بگين چيكار كنم حل شه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
لطفا کمی بیشتر در مورد احساست ورفتارخودتون توضیح بدید؟
چون مسئله حمام رو که می فرمایید به نظر نمی رسه به حسادت خیلی مربوط باشه...آیا در مورد مسائل دیگری هم این حس رو احساس می کنید؟ و فقط در مورد همسرتان هست یا خیر؟
و در مورد وسواس شستشو لطفا با مثال توضیح دهید که  چه نشانه های در خودتون دیدید که متوجه شدید وسواس شستشو دارید

موفق باشید