سلام و خسته نباشید من 4 ماه پیش به دلیل پانیک شدید و مراجعه به دکتر یک عدد آسنترا 100 و ایمی پرامین 10 و نصف کلرودیوپوکساید 5 شبی می خورم از هر کدوم یک عدد. بعد از دو ماه خیلی بهتر شدم دیگه اون حملات وحشتناک را نداشتم ولی بازم بعضی اوقات بخصوص نزدیک پریود افسرده می شم و خیلی کم اون حالتها رو دارم. سوالم اینکه آیا من کامل خوب میشم بعد از طی دوره درمان کامل.

و اینکه بعضی وقتا فکر می کنم دوز داروهام خیلی زیاده و می ترسم. و اینکه چقدر طول میکشه خوب شم. خواهش می کنم جواب منو بدین ممنونم.

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

دوز داروهای شما خیلی زیاد نیست و تقریبا حداقل دوز ممکن را مصرف می کنید.

با طی طول درمان با مشورت روانپزشک معالج اقدام به کاهش دوز و قطع درمان کنید.

ممکن است مجددا در درصدی از افراد بیماری برگردد که در اینصورت باید مجدد تحت درمان قرار بگیرید