تنبلی تخمدان و پریود نشدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 58 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من تنبلی تخمدان دارم و چندسالی است دارو مصرف میکنم الان نزدیک به ۴۰ روزه از زمان پریودم گذشته میخواستم اگه دارویی هست بخورم که پریود بشم اگه میشه راهنماییم کنید چون تا پریود نشم نمیتونم آزمایشاتی که دکترم برام نوشته رو انجام بدم و داروی جدیدم که دافستون هست رو استفاده کنم

ممنونم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است زیر نظر پزشک معالج خود آمپول پروژسترون تزریق کنید تا پریود شوید موفق باشید

تجربه شما

باید پروژسترون تزریق کنی دوتا

برای پریود شدن

منم تنبلی داشتم و زمانی که پریود نمیشدم دوتا پروژسترون تزریق میکردم

@۹۷melodi

ممنون

۲ تا رو باید باهم تزریق کنم ؟؟؟

@hasti1995

اره عزیزم دوتارو تو یه سرنگ میزنن برات