تغذیه مناسب برای مادر شیرده

با سلام میخواستم بدونم برای افزایش قد دخترم از حالا که دو ماهگی شه چه چیز هایی بخورم تا شیرم براش مفید باشه؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

بخشی از ریزمغذی های شیر ارتباطی به مصرف یا عدم مصرف مواد غذایی خاص توسط مادر نداره. مثلا شما هر ماده غذایی که مصرف بکنید نهایتاً میزان کلسیم یا قند شیر تغییری نمیکنه اما برخی از مواد مغذی که میتونه روی قد فرزندتون اثر بگذاره هم از این قضیه مستثنی هست. به همین خاطر با مصرف پروتئین های حیوانی شامل مرغ-ماهی-گوشت میتونید میزان روی مورد نیاز فرزندتون برای افزایش قد رو تامین کنید

با احترام