لکه بینی در هفته 5بارداری

سلام هفته ۶ بارداری هستم .هفته ۴ و ۵ لکه بینی به صورت لکه های قهوه ای داشتم رفتم سونو گفتن زیر جفت خون جمع شده و خطر سقد ۵۰ هست و درشد جنین هم خوب بود الان دیگه لکه بینیم قط شده فقط نگرانم که بدونم ایا ممکنه بچم بخاطر لکه بینی که داشتم قلب تشکیل نده؟؟؟؟؟تو رو خدا کمک کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر این طور نیست که قلب جنین شما صد در صد تشکیل نشود استراحت کافی داشته باشید و زیر نظر پزشک معالج خود از دارو استفاده کنید موفق باشید