سلام وخسته نباشید.من حدود یک ساله اقدام به بارداری کردم ولی متاسفانه باردارنشدم خودم دکتر رفتم دکتر برام قرص تجویز کرد ولی بازم باردار نشدم شوهرمم آزمایش اسپرم داده خوب بود  یه بچه هم دارم.برای دومی اقدام کردم خودم 29سالمه وشوهرم 42سالست آیا سنمون ربطی داره به بارداری.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر ربطی به سن شما ویا همسرتان ندارد با توجه به نرمال بودن آزمایش اسپرم همسر شما و استفاده شما از  داروهای کمک باروری و  اینکه نتیجه نگرفتید بهتر است عکس رنگی از رحم ولوله های رحمی خود بیاندازید