دیابت در بارداری

سلام خسته نباشید.من دیابت بارداری دارم.شبا27 واحد انسولین لومیرو صبح ها هم 12 واحدنوورپید میزنم.قند ناشتام 99ئه.بنظرتون بالاست؟با پیاده روی میشه کم کرد و اینکه من بعد از شام یه چیزی میخورم که 8 ساعت ناشتا باشم تاثیرداره تو بالابودن قند ناشتام؟

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام سلامت باشید

اهداف قند در زمان بارداری به شرح زیر است.

  • ناشتا: کمتر مساوی 95
  • یک ساعته:کمتر مساوی 140
  • دو ساعته: کمتر مساوی 120
  • پیاده روی میتونه تاثیر گذار باشه به شرطی که از پزشکتون حتما سوال کنید.
  • در مورد میان وعده آخر شب شما که انسولین تزریق میکنید حتما باید میان وعده آخرشب رو مصرف کنید ولی مقدار میان وعدتون و نوع آن بسیار مهم است .
  • برای میان وعده آخرشب 1 میتوانید 1 تا 2 واحد کربوهیدرات مصرف کنید(باید امتحان کنید ببینید چه مقدار برای قندتون مناسب است.)
  • کربوهیدرات شامل1_نان و غلات 2_لبنیات 3_میوه ها میباشد.
  • موفق باشید