علت تجویز آمپول کارما اف اس اچ

10139 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من یک ساله اقدام به بارداری داشتم ولی ناموفق بوده. همسرم کاملا سالمه. خودم هم عکس رنگی گرفتم و لوله هام باز بوده. دکتر یک ماه کلومیفن داد که کیست شد. بعدش لتروزول داد که باردار نشدم. این ماه دکتر برام آمپول کارما اف اس اچ تجویز کرده. میخوام بدونم این آمپول برای چیه. آیا ذخیره تخمدانیم کمه که این آمپول داده شده. ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اين دارو برای رشد و بلوغ تخمک ها در تخمدان تجويز ميشه، در واقع با تزريق اين دارو فوليكولها تحريک شده و به تخمک گذاری كمک ميشود

تجربه شما

سلام من زیر نظر دکتر بودم دکتر برام آمپول کارما.اف اس اچ تجویز کردن متاسفانه داروخانه به من گفت حتما در یخچال نگهداری شود ولی متاسفانه ۱۸ساعت از یخچال بیرون بوده به نظرتون اثرش از بین رفته

سلام و خسته نباشید

من تخمدان پلی کیستیک دارم. شوهرم هم عمل واریکوسل انجام داد که خدا رو شکر مشکلش حل شد. 14 ساله ازدواج کردیم

سه بار ivf و دو بار iui انجام دادم ناموفق بود

این ماه دکترم برام 10 قرص لتروزول از روز دوم هر شب دو عددو 10 قرصورت کلومیفن بعد از ناهار دو عدد

و سه تا آمپول  fsh روز 7 و 9 و 11 تزریق زیر جلدی دور ناف نوشت

قرار iui بشم روز 13

خودم روز دوم پریود که سونو انجام داد کیستهای ریز داشتم که دکتر گفت مشکل نداری

قبل از iui چه کارهایی  برای موفقیت عمل خوبه؟

@yakamooz

سلام دوست عزیز باید از داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج خود استفاده کنید و در زمان تخمک گذاری خود برای اندازه گیری سایز فولیکول های تخمدان سونوگرافی انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید