بهانه گیری شوهرم

همسرم هرجا که میریم فقط منتظره از کسی چیزی ببینه اونو بهونه میکنه ومیگه من دیگه بافامیل هات بیرون نمیام دیگه خونشون نمیام 35سالشه اما مثل بچه ها شده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

باید بررسی کنید علت اصلی رفتار همسرتون رو پیدا کنید
ببینید کلا آدم حساس وزود رنجی هستند...در مورد همه آدم ها اینجور هستند ویا فقط در مورد خانواده شما . تو رابطه خودتون به چه شکل هستند.
اگر به طور کلی در زندگی شون جزئی نگر هستند تشویقشون کنید مهارت آموزی کنند.یاد بگیرند چطور خودشان را با محیط سازگار کنند.انعطاف پذیری شون رو ببرند بالا. ویا حتی اگر با کسی مشکلی دارند از روش جراتمندی بتوانند صحبت وگفتگو کنند.
احتمالا همسر شما از روش قهر کردن وکناره گیری برای حل مشکلاتشون  استفاده می کنند ..این روشی است که باید اصلاح شود می توانید از رابطه خودتون شروع کنید زمانی که اختلافی پیش میاید هرگز قهر نکنید فقط اگر عصبی هستید زمان بدهید تا هردو آروم شوید سپس گفتگو کنید برای حل ویا پذیرش. بعد کمکش کنید در رابطه با دیگران هم همین روش رو استفاده کند.
ببینید نیاز اصلی همسرتون چی هست سعی در برطرف کردن آن داشته باشید...گاهی نیاز اصلی پنهان می ماند ومسائل فرعی جایگزین می شود حتی ممکن گاهی خود فرد هم از نیازوانتظار اصلیش آگاهی نداشته باشه. ودرمقابل خودتان هم در مورد نیازها واحساسات خود صحبت کنید و توقع خودتان رو مستقیم ابراز کنید.

موفق وپیروز باشید

مرضیه سلیمانی